MENÚ BISTRO FESTES DE GRACIA
Aperitiu
- Llagostí amb arròs verd i romesco
Primers
- Amanida amb formatge de cabra, fruits secs i balsàmic
- Gaspatxo de maduxots amb mató i anxova
- Arròs negre de pop i calamars amb all-i-oli
- Carpaccio de vedella amb marinada, parmesà i rucula
- Mousse de foie amb gelee de mango y torradetes
Segons
- filet de vedella a la planxa amb salsa de "ceps" i perfum de tòfona
- Entrecot de bou a la planxa amb sal maldon
- Steak tartar amb patates fregides
- Hamburguesa de vedella amb foie a la planxa, compota de poma i salsa de vi dolç
- Tonyina volta i volta, amb sofregit agriedolç i pesto
- Morro de bacallà a la llauna amb mongetes saltades
Postres
- Mousse de iogur amb culis de gerds i galeta d'ametlles
- Browny cremós amb gelat de vainilla y cruixents de xocolata
- Flam de mango amb salsa de xocolata
PÀ INCLÒS
20€ IVA INCLÒS
Excelente blog =)
ResponderEliminar"Thank you for nice information
ResponderEliminarPlease visit our website unimuda and uhamka"