Seguidores

miércoles, 14 de agosto de 2013

MENÚ FIESTAS DE GRACIA

MENÚ BISTRO FESTES DE GRACIA

Aperitiu

- Llagostí amb arròs verd i romesco

Primers

- Amanida amb formatge de cabra, fruits secs i balsàmic

- Gaspatxo de maduxots amb mató i anxova

- Arròs negre de pop i calamars amb all-i-oli

- Carpaccio de vedella amb marinada, parmesà i rucula

- Mousse de foie amb gelee de mango y torradetes

Segons

- filet de vedella a la planxa amb salsa de "ceps" i perfum de tòfona

- Entrecot de bou a la planxa amb sal maldon

- Steak tartar amb patates fregides

- Hamburguesa de vedella amb foie a la planxa, compota de poma i salsa de vi dolç

- Tonyina volta i volta, amb sofregit agriedolç i pesto

- Morro de bacallà a la llauna amb mongetes saltades

Postres

- Mousse de iogur amb culis de gerds i galeta d'ametlles

- Browny cremós amb gelat de vainilla y cruixents de xocolata

- Flam de mango amb salsa de xocolata

PÀ INCLÒS

20€ IVA INCLÒS

1 comentario: