MENÚ BISTRO FESTES DE GRACIA
Aperitiu
- Llagostí amb arròs verd i romesco
Primers
- Amanida amb formatge de cabra, fruits secs i balsàmic
- Gaspatxo de maduxots amb mató i anxova
- Arròs negre de pop i calamars amb all-i-oli
- Carpaccio de vedella amb marinada, parmesà i rucula
- Mousse de foie amb gelee de mango y torradetes
Segons
- filet de vedella a la planxa amb salsa de "ceps" i perfum de tòfona
- Entrecot de bou a la planxa amb sal maldon
- Steak tartar amb patates fregides
- Hamburguesa de vedella amb foie a la planxa, compota de poma i salsa de vi dolç
- Tonyina volta i volta, amb sofregit agriedolç i pesto
- Morro de bacallà a la llauna amb mongetes saltades
Postres
- Mousse de iogur amb culis de gerds i galeta d'ametlles
- Browny cremós amb gelat de vainilla y cruixents de xocolata
- Flam de mango amb salsa de xocolata
PÀ INCLÒS
20€ IVA INCLÒS
Excelente blog =)
ResponderEliminar"Thank you for nice information
ResponderEliminarPlease visit our website unimuda and uhamka"
Mandé un mensaje por hotmail por un error en el numero de telefono, por favor consulten sus correos
ResponderEliminar